Tiedosta toimeen realityohjelma netissä

4

Asiakasyritystä


Jokaisella oma asiantuntijatiimi valmentamassa yritystä kohti parempaa tulosta.
20

Yli 20 asiantuntijaa


Asiantuntijat jaettuina 4 tiimiin, jokaiselle asiakkaalle oma tiiminsä.
35%

% kasvua


Oman asiakasyritykseni liikevaihto kasvoi 35%
9

Kuukautta


Realityohjelma kesti 9 kk, jonka aikana tehtiin intensiivisesti töitä.

Tiedosta toimeen kokosi Fonectan asiantuntijat ja 4 asiakasyritystä yhteen realityohjelman muodossa

Sain mahdollisuuden osallistua bisnesrealityn tekemiseen. Fonecta tarjosi neljälle asiakkaalleen mahdollisuuden parantaa digimarkkinointiaan Fonectan asiantuntijoiden ja palvelutarjoaman avulla. Itse sain olla mukana Novosan Oy:n kasvussa mukana.

Tiedosta toimeen starttasi helmikuussa 2015 ja finaalijakso esitettiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2015. Kyseessä oli intensiivinen 9 kuukauden pyrähdys, jonka aikana jokainen kisaan osallistunut asiakasyritys koki isoja harppauksia digimarkkinoinnin saralla. Novosan Oy lähti kisaan melko hyvistä asetelmista, joten kehityskohteiden löytäminen oli melko haasteellista.

Hakukonenäkyvyys orgaanisella puolella oli melko hyvää mutta sitä lähettiin parantamaan entisestään ja keskityttiin palveluihin paikallisesti asiakastarinoiden kautta.

Hakusanasijoituksissa otettiin huomioon kattavammin Novosanin tuote- ja palvelutarjoama, keskityttiin paljon haettuihin termeihin, joita ei ollut aikaisemmin huomioitu Nettisivujen konversioon keskityttiin parantelemalla sivuston call to action -puolta – 02Pro chatilla sekä muilla konversioelementeillä.

Facebook- ja AdWords-mainonta takasivat brändin tunnettuuden parantamisen sekä isot kävijävirrat sivustolle myös kesällä, jolloin muutoin olisi ollut hiljaisempaa kävijöiden suhteen.

Novosanille tehtiin myös vedensäästölaskuri nettisivuille, jotta heidän tarjoama vedensäästö oli paremmin konkreettisesti esillä. Kyseinen laskuri toimi niin sivuston käyttäjien kuin Novosanin omien myyjien apuna asiakaskäynneillä.

Tulokset:

  • Asiakkaan liikevaihto kasvoi 35%
  • Kävijämäärät nousivat 40%
  • Liidien kerääminen ja muodostus kohti toteutuneita kauppoja helpottui
  • Google-näkyvyys parani entisestään