Fish Black Lake – herrasmiesten sivusto

Perustin vuonna 2016 herrasmiesblogin nimeltä Fish Black Lake. Luovuin sivustosta vuonna 2020 mutta sitä ennen onnistuin nostamaan kuukausittaisen kävijämäärän 3000-6000 orgaanisen kävijän tasolle. Fish Black Lake on sekä affiliate marketing -sivusto, että herrasmiesten yleishyödyllinen blogi. Sivusto syntyi kahdesta eri tarpeesta – halusin luoda merkittävän affiliate-sivuston sekä miehille oman ohjesivun.

Fish Black Lake sisältää paljon hyödyllistä tietoutta pukukoodeista kravatin tai rusetin solmimiseen tai terveisiin elämäntapoihin. Kaikki ei suinkaan pyöri affiliate markkinoinnin ympärillä. Affiliate markkinointi on kuitenkin hyvin keskiössä tämän saitin suhteen – markkinointituloilla oli tarkoitus rahoittaa sivusto alusta alkaen ja kenties tienata vähän extraakin siinä samalla.

Fish Black Laken kävijäliikenteet nousivat lyhyessä ajassa melko korkeisiin lukemiin vaikka maksettua kävijäliikennettä tai suurta fanikuntaa sillä ei vielä ollut. Sain nostettua kävijämäärät puhtaasti hakukoneoptimoinnin avulla ja yleishyödyllisen optimoidun sisällön avulla.

Luovuin Fish Black Lake -verkkojulkaisun omistajuudesta vuonna 2020, sen omistajuus jatkui silloin toisen ylläpitäjän toimesta.