Top 6 Työkalut – Markkinointiautomaation tehostaminen tekoälyllä

Top 6 Työkalut – Markkinointiautomaation tehostaminen tekoälyllä

AI-työkalut markkinointiin

Tekoälyä käyttävät markkinoinnin applikaatiot ovat lisääntyneet lähiaikoina kovaa vauhtia. Listasin tähän artikkeliin kaikki markkinoinnin AI-työkalut, joista on hyötyä alan ammattilaisille.

Osa työkaluista hyödyntää koneoppimista tekoälyn sijaan, mutta ansaitsee silti paikkansa tällä listalla.

  1. Adext AI – mainosten automaatiot ja optimointi
  2. Persado – asiakasviestinnän personointi ja optimointi
  3. Conversica – liidien hoito luonnollisen kielen tuottamisen avulla
  4. Zeta – personoitua sisältöä monikanavaisesti
  5. ConvertKit – uutiskirjeet ja sähköpostimarkkinointi
  6. Zapier – parita eri teknologioita yhteen

Adext AI

Adext AI auttaa löytämään parhaat yleisöt mainoskampanjoillesi sekä tunnistamaan alhaisimmat KPI-kustannukset ja korkeimmat klikkausprosentit, näyttökerrat tai konversiot.

Työkalu analysoi sille syötetyn datan ja tekee tiedon perusteella älykkäitä päätöksiä. Se parantaa kampanjasi tehokkuutta löytämällä dynaamisia yleisöjä, jotka toimivat parhaiten mainostesi kanssa.

Persado

Persado on generatiiviseen AI-sisältöön perustuva alusta, joka oman kuvauksensa mukaan “motivoi jokaista osallistumaan ja toimimaan”. Työkalu auttaa optimoimaan ja personoimaan asiakasviestit kohderyhmän mukaan.

Conversica

Conversica auttaa hoitamaan liidejä paremmin generatiivisen AI-sisällön kautta. Keskusteleva AI-alusta auttaa liidien hoitamista ja tulojen digitaalinen avustaja tehostaa liidien hankintaa.

Zeta

Zeta auttaa jakamaan räätälöidyt sisällöt monikanavaisesti eri jakelukanaviin. Monikanavaisuuden lisäksi työkalu keskittyy sisältöjen personointiin ja konversion paranteluun AI-pohjaisesti.

ConvertKit

ConvertKit tekee sähköpostilla toteutettavaa automaatiota eli tehostaa uutiskirjeen tilaajille lähetettävää viestintää. Helpottaa sähköpostimarkkintointiin kuuluvien toimenpiteiden tuottamista kuten visualisoinnit, lomakkeet ja asiakasrekisterinhallinta.

Zapier

Todennäköisesti ennakkoon tutuin nimi listalla. Zapierin avulla yhdistät eri sovelluksia ja järjestelmiä toisiinsa eli saat oman markkinointisi teknologiapakan pelaamaan paremmin yhteen.

Markkinointi ja AI

Ovat tätä päivää, toivottavasti listaus tarjosi apuja tekemiseen. Pyrin päivittämään tätä listaa tarvittaessa.

Tutustu myös ilmaisiin tekoälykoulutuksiin.

Johannes Lindblom
Johannes Lindblom
Kasvuhakkeroija ja tuotekehittäjä, erikoisosaamisenaan hakukoneoptimointi ja keynote-esiintyminen. Markkinoinnin sekä tuotteistamisen moniosaaja joka elää ja hengittää sisältöjen, käyttökokemuksen ja palvelumuotoilun kautta. Vapaa-ajalla teen spiikkausta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *