Spiikkaukset edullisesti alan ammattilaiselta


Olen Johannes Lindblom, spiikkaaja Turun seudulta, Naantalista. Jos siis etsit spiikkaajaa toimialueelta Turku, olen oikea mies hommaan. Toki spiikkaaminen onnistuu tekniikan avulla, vaikka oltaisiin eri puolella Suomea toisistamme. Pystyn toimittamaan spiikit tarpeesi mukaan nopeasti ja edullisesti. Kysymys kuuluukin: miten voin olla avuksi? Kerro tarpeesi, niin palaan kustannusarvion kanssa asiaan mahdollisimman pian.


Spiikkaajan kokemus

Radiotoimittajana YleX:llä

Vuonna 2004 olin YleX:n toimituksen parissa radiossa. Radiotoimittajan hommat antoivat hyvää kokemusta spiikkaamisesta.

TV-toimittajan työt

2003 olin mukana Turku TV:n uutistoimituksessa. Tällöin sain ensimmäiset kokemukseni spiikkauksen parissa.Voiceover-työnäytteitä

Spiikkeri palveluksessasi

Spiikkeri tarjoaa ammattitaitoista ääntään eri projekteihin, joihin tarvitaan hyvältä kuulostavaa kertojaa tarpeen mukaan. Spiikkerin saat edullisesti käyttöösi ottamalla yhteyttä minuun.

Ennen spiikkerin pestaamista kannattaa pohtia tarkkaan, minkälaista ääntä on vailla. Vaikka ammattitaitoinen spiikkeri pystyy mukautumaan erilaisiin rooleihin ja tyylilajeihin, on hänen äänensä kuitenkin aina uniikki. Persoonallisuus on se mikä tekee äänen ja mikä myös jakaa mielipiteitä. Kuuntele siis rauhassa spiikkejäni referensseistä ja tee päätös niiden mukaan. Niistä saat hyvin selville, minkälaista ääntä kauttani on tarjolla.

Kauttani on mahdollista tilata myös naisääntä spiikkerin muodossa tai kokonainen äänituotanto kokonaisvaltaisen äänimaailman rakentamista varten. Radiomainokset tai TV-spotit onnistuvat siis kokonaisvaltaisesti yhteistyökumppaneiden kautta. Pääpalvelut ovat kuitenkin spiikkerin ympärillä. Kannattaa tarjouspyyntöä tehdessä kertoa mahdollisimman kattavasti tarpeestasi. Tarvitsetko vain spiikit vai koko äänituotannon, onko valmis käsikirjoitus käytettävissä vai haluatko, että autan spiikkien ja äänimaailman käsikirjoittamisen kanssa?

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani tai pyydä tarjous.


Spiikkaus helposti netistä tilaamalla

Saat ammattitaitoisen miesäänen kertojaksi niin videolle, kuin radiomainokseen tai mihin tahansa spiikkausta vaativaan projektiin. Spiikkaus onnistuu yli 10 vuoden kokemuksella ja näkemyksellä. Voit tilata asiallista kerrontaa tai heittäytyvää ääninäyttelyä – tai jotain siltä väliltä. Mikä ikinä sattuu tarpeesi olemaan spiikkauksen suhteen.

Teen spiikkaukset räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan, joustavalla aikataululla ja ilman piilokuluja. Ainoastaan spiikkaajasta riippumattomat muutokset tuotannossa aiheuttavat lisäkuluja. Niistäkin voidaan sopia aina tilanteen mukaan.

Spiikkaukset englanniksi

Spiikkaukset onnistuvat myös englanniksi, toki kannattaa huomioida että äidinkieleni ei ole englanti. Kokemusta kuitenkin englanniksi puhumisesta ja spiikkaamisesta löytyy siinä määrin, että saat laadukasta englanninkielen spiikkausta, mikäli haluat. Olen mm. asunut ulkomailla, joten englanninkieli onnistuu luonnollisesti.

Miten tilaat spiikit?

Miten kannattaa edetä? Tutustu ensin rauhassa referensseihini, niin saat spiikkausnäytteistä hieman osviittaa äänestäni. Ääniä on kuitenkin monenlaisia, voi olla että allekirjoittaneen ääni ei sovikaan juuri sinun projektiisi. Kun olet tutustunut spiikkausnäytteisiin ja haluat edelleen tiedustella yhteistyöstä, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä lomakkeella.

Kannattaa tarjouspyynnössä kuvailla mahdollisimman tarkasti projektin luonnetta. Kuinka pitkiä spiikkejä tarvitset, kuinka monta ja minkälaisella tyylillä? Ja toimitatko valmiin käsikirjoituksen vai haluatko, että spiikkaaja auttaa kässärin työstämisen kanssa. Sekin nimittäin onnistuu.